Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden op onze school?

Dat kan!

We vragen dan om contact op te nemen met de school om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit kan via telefoonnummer 043-361 44 72 of per mail via Charles Dello op het e-mailadres info.spiegel@komleren.nl

Wij vinden het fijn om eerst persoonlijk contact te hebben en je te vertellen over de visie van onze school en hoe wij deze in ons dagelijks handelen tot uiting brengen. We vinden het van belang om dit gesprek te plannen tijdens schooltijd zodat je meteen kunt zien en ervaren hoe wij werken. Tevens zullen wij kort vragen naar de ontwikkeling van uw kind om globaal te kunnen beoordelen of wij jouw kind de eventuele zorg kunnen bieden die het nodig heeft. (Wet op Passend Onderwijs)

Na dit gesprek ontvang je een aanmeldingsformulier dat je kunt invullen als je definitief je kind wilt aanmelden.

Bedankt voor je interesse voor onze basisschool. Gelieve het aanmeldingsformulier persoonlijk te overhandigen op school. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u het formulier via de post / mail sturen. U ontvangt een bevestiging wanneer wij als school het formulier hebben ontvangen.

Via dit formulier geeft je toestemming om contact op te nemen met de peuterzaal/kinderdagverblijf. Daar informeren wij ook naar de ontwikkeling vanje kind. Als wij je kind kunnen bieden wat het nodig heeft, ontvangt je van ons een toelatingsverklaring waarmee je kind wordt toegelaten tot onze basisschool.

Meer weten over ons toelatingsbeleid zie het kopje 'ons beleid' op deze website.