Workshops

In het kunst- en cultuuraanbod worden er naast de reguliere lessen twee keer per schooljaar workshops georganiseerd. In deze periodes van 6 tot 8 weken krijgen de kinderen gedurende 1 middag per week een workshop gegeven door de eigen leerkracht, ingehuurde docenten, studenten van creatieve opleidingen en andere mensen met een affiniteit voor kunst. De kinderen kunnen kiezen uit een gevarieerd workshopaanbod en er wordt hier groepsoverstijgend gewerkt.

De workshops worden feestelijk afgesloten met een bijeenkomst voor de gezinnen en familie.

In addition to the regular classes, workshops are organized twice a school year in the art and culture offer. In these periods of 6 to 8 weeks, the children are given a workshop for 1 afternoon per week by their own teacher, hired teachers, students from creative courses and other people with an affinity for art. The children can choose from a varied range of workshops and they work here that transcends groups.

The workshops are festively concluded with a meeting for the families and relatives.